Planning

Puppy’s verwacht, voorjaar 2017, Black & Tan en Arlequin

Captivant Garde de la Vie (Goran)

(Bora von Danubia x Tim du Gardien de la Puissance)

HD-B

ED-0/0

ECVO-FREE (eyes clear)

Dogshows: CAC, BOB

STAMBOOM

Imara blue L’Etoile de la Nuit

(Fira de la terre sacree de Marius x Quincy du grand paturage)

HD-A

ED 0/0

ECVO-FREE (eyes clear)

Dogshows: CAC, Best arlequin female NE BELGIUM 2015

STAMBOOM

Voor het tweede nestje van Imara heb ik gekozen voor Goran, een Hongaarse reu. Goran is de vader van mijn kleine reutje Vojta.
Goran is een statige verschijning met een onverschrokken karakter, zeer open, sociaal en vriendelijk! Daarnaast is het een krachtig gebouwde kerel met prachtig bone en vloeiend gangwerk. Dit alles zie ik zeker terug in Vojta. Voor mij was het gauw duidelijk, die reu wil ik voor het tweede nestje van mijn lieve Imara. Van zodra Imara loops word, in het voorjaar, zullen wij dus afreizen naar Hongarije.

Goran woont samen met zijn eigenaren in een landelijk gebied, waar hij het rijk deelt met een aantal kleinere hondjes en de paarden. Deze mensen zijn verzot op dieren, wat voor mij als dierenliefhebber natuurlijk weer een pre is :). Goran leeft met zijn eigenaren in huis en geniet van zalige wandelingen etc. Daarnaast doet Goran dienst als politiehond.

Ik verwacht uit deze combinatie krachtig gebouwde pups met een open en sociaal karakter. Geschikt als aktieve huishond, werkhond en of showhond.

Voor meer info of reserveringen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Info@debeauceron.be of via GSM: 0032.492.562.408